Kategorier

  Kommentarer av vildljung

Vad är N Viriginia?Anette


Visa artikel


Samma här. Lite försådd ska det bli. Plus fler kryss i frökatalogen. Den är bästa lektyren nu. Och visst vill man ha mycket större trädgård just nu? Sen i sommar inser man att den nog är rätt lagom iaf.Jag har rensat bort alla döda pelargoner inne idag. Snyft, vilken massdöd. De som står i brädgården har jag inte vågat tittat på. Men jag ska hämta in dem snart.När jag vaknade idag hade vi -18 grader ute. Tur det är varmt inne. Och snön ligger lika tjock här som hos dej. Låååångt kvar tills vi får gödsla igen. Men vi är på väg.


Visa artikel


Vad roligt att se att forumet lever även om jag inte varit särskilt flitig. Jag hör till den grupp människor som blivit beroende av Facebook och de spel man kan spela där. Men igår kväll tog jag beslutet att inte gå in på facebook före sex på kvällen. Nu ska jag försöka återvända till ett normalt liv.Jag såg er diskussion om gödsel och tänkte bidra med en släkthistoria. Det är om min farfar som jag aldrig hann att träffa. Han hade de största och finaste morötterna som såldes på torget i Södertälje. Stans fina damer handlade alltid av Eriksson. Vad de inte visste var att han gödslade morötterna med bajs, från utedasset, som han blandade med vatten.


Visa artikel


Isolera grunden? Är det lecablock runt om du menar då?


Visa artikel


Ja, här med. Jag ska stänga ner datorn nu och gå ut i det fina sommarvädret.


Visa artikel


Jag gräver grunden. För hand! Det är fullt av stenar och rötter så jag har hållt på hela sommaren. Bilder finns på http://vaxthusbyggarblogg.blogspot.com

När jag har grävt klart ska jag klä in gropen med en "duk" och sen fylla med grus och så bygga uppe på det. Blir förmodligen trätrallar som golv.


Visa artikel


Idag har det varit rena sommarvädret här. Såå underbart.


Visa artikel


Oj, vilket fint växthus. Jag kommer med bilder på mitt sen. När det är klart. Kämpar fortfarande med grunden. Och så fint som ert kommer det inte bli.


Visa artikel


Jag kan ju googla innan jag ställer frågor. Hur höga blir de? Vad tar du för fröplantorna? Jag är intresserad.Anette


Visa artikel


Vad är purpurklätt?Anette


Visa artikel


Åh, vad roligt. Att det är stiltje kan man förstå för nu är semestrarna här. Men jag lovar att hålla igång efter bästa förmåga. Wink


Visa artikel