Kategorier

  Kommentarer av gold

8) Det finns en snubbe i England som säljer fröer som ger jätteplanter o han har rekord i många arter.Sallad som väger 65kg,tomat 2,2kg morot som blev 5meter o några centimeter kommer inte ihåg det var många år sen,MEN jag vet inte om smaken hängde med, tror inte det.En ledtråd är en annan engelsman som bor i Dalarna hans ide är att allt som han odlar skall växa o tävla om vilkoren med andra växter.Då växer inte det så snabbt OCH smaken kommer med.Vilka växter som man skall spara det är sådant som erfarenheterna ger dig.Vissa växter skall inte ingå i samklang, medans andra växter ger smak o styrka till tex vissa örter som blir starkare. :twisted: Så de som rensar allt de kan, vad är det de kan,JO få det att se snyggt ut men vet de vad de gör i microvärlden, absolut inte.


Visa artikel


="stiligkrispigt"
Kanske va dem för liten så nu testar jag med större bredd på dem o kanske har dem för mycket ja de kan, vi tror att de inte överklagas. Och inte så farligt att ha dem och skåla med. Även om jag föredrar en skål med partner.


Rätt maffigt att svara över två ÅR senare.Forskare har bytt ut vissa gener på bananissarna Rolling Eyes o satt ben där det skall vara antenner o då drunknar de när de skall käka Wink De är ganska oförargliga egentligen,de gör inte en fluga,,,,,,,,,


Visa artikel


="oldwolfie"
ajajaj Gold

de gösslet som jag tror ger de bästa hallonen e eget pink

o va de gäller gödsel över huvetaget så tror jag på de naturliga

för de e ju de som e menat att vara gott åt jorden

ja du visst är ett sött solvarmt hallon tusen gånger bättre än de hallonen man köper som man måste ha socker på

dom hallonen som växer nära dasset dom smakar ljuvligt o körsbären också

fast som du säger inte såå soligt där Rolling Eyes

kan de vaså att det är din hemlighet du inte delar med dej av Wink

annars får du gärna pma mej o berätta vad du har för hemlis

kram


Hade inte tänkt svara Twisted Evil men LITE kan jag bidra med då du verkar vara en Cool go gubbe.Betänk hur allt varit i långa tider,det vi gör idag är bara en sekund Idea Vi blandar in väldigt mkt i jorden som får växter att skena iväg i framförallt STORLEKEN,men smaken hänger inte med.Det vi måste göra då är att stoppa farten.HUR gör man det????Om ngn gissar bra så kan jag återkomma o ge lite mer,men om detta låter bad då stannar tråden här!


Visa artikel


="oldwolfie"
jag tror också på sol o vatten o gössel bra gössel

osså en nypa kärlek en stor nypa Laughing


Ett skogshallon som står i skuggan kan smaka riktigt sött OCH odlade hallon som står i solen hela dan smakar ofta surt.Mina djupfrusna köpehallon smakar surt till 98% minst Rolling Eyes De flesta som odlar verkar inte bry sig om denna fråga,de bara odlar för att det skall växa,jag tycker smaken är det viktigaste.Jag vet vad det är som avgör hur det smakar men det vill jag inte dela med vem som helst Twisted Evil tråkigt el.


Visa artikel


Re: Mycke sol och gödsel

="webmaster jim"
Mycke sol och gödsel tror jag är 2 givna ingredienser för god skörd Smile


Kul att ngn svarade.Jag tror att sol Laughing ett måste men gödsel får växterna att växa bra men inte helt säkert ge smak,ofta tvärtom eller??


Visa artikel