Kategorier

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Dina Favoriter"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Nya plantor i trädgården

Nu har jag fått mina plantor från easyplant och rosenlust Very Happy
Skriver in alla fakta här så att jag kan kika när jag inte kommerihåg Wink

Någon annan som fått ngt spännande nytt i vår?

Pepinofrukt "Pepino Gold"
Pepinoplantan från södern bär frukt hela sommaren. Sockersöta, läckra jättefrukter med smak av melon. Äntligen ett nyttigt “godis” för hela familjen! Mycket dekorativ snabbväxande och hängande! Skörda redan i sommar!



Klätterjordgubb
En smaksensation för stor och liten! De kraftiga jordgubbsrankorna klättrar och kan nå höjder på upp till 1,50 meter. Bären smakar underbart!

Hängande Bambu "Green Twist" Typisk att just denna va slutsåld!
Äntligen så finns en riktig hängande bambu, perfekt för balkonglådor, och amplar. Den är resultatet av mångåriga odlingsförsök. Mörkgrönt grenverk som växer nedåt – ett otroligt blickfång.





Småpetunior "carneval"
En fantastisk Nyhet till din sommarbalkong 2008. Denna nya sorts Småpetunia med blommor i 3 färger är en verkligt revolutionerande utveckling. Dina balkonglådor och amplar får en aldrig tidigare skådad blomsterprakt. Du måste uppleva det själv! Blommar under många månader i sträck, oavsett regn. Inget arbete med att ta bort döda blommor, blad. Blomsterrankorna blir ca 60 cm långa. Varje JUMBO planta har 3 kraftiga stjälkar – 1 per färg.




Paprika "Medusa"
Inte många paprikasorter får så mycket frukt som ”Medusa.” Söta, goda småpaprikor, bara att plocka och äta! Både som inomhusplanta och på friland under glas!



Flammiga jättefuchsior "American bloom"
Upp till 10 cm stora, flammiga jätteblommor. Enastående färgspel med hängande flerfärgade blommor. Du får 2 plantor av varje sort.



Njurvinda "Silver falls"
De fantastiska silverglänsande bladen på de hängande rankorna med täta blad drar verkligen blickarna till sig. De långa “silverskäggen’’ är en spännande kontrast i din balkonglåda.



webmaster jim
 

 
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N