Kategorier

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Dina Favoriter"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Vad har jag gjort???!!!???

:cry:

En jättefin hibiskus (vit och stor och pampig) stod på framsidan av mitt lilla hus, den blev tvungen att flytta pga att förrförra ägaren planerat rabatt i direkt anslutning till förrådet (vilket lett till fuktskador på förrådet).

Nu tror jag att jag haft ihjäl den...den är nedgrävd på baksidan av huset, ca 30 cm grop grävde jag och sen fyllde jag på med jord och lite löv som extra täckning...dagen efter kom köldknäppen så nu är min önskan att alla ni blommomaner håller tummarna för min hibiskus att den har överlevt och kommer till mig i sommar.

Om det är någon som har några tröstande ord, så är ni hjärtligt välkomna att höra av er, har nämligen förlorat ett välvuxet vildvin samt en klätterhortensia oxå :cry:

Däremot så håller jag ögonen på min lilla kaprifol som färdats från söder till norr mha posten. Den har INTE fått flytta ut än, utan den får bo inomhus och sen ska jag härda den före utplantering till våren tänkte jag (och hoppas på att jag gjort rätt, det vart lite mycket runt flytten min så trädgården fick vänta lite)

i övrigt önskar jag alla en glad onsdag/ torsdag!!!



 

 
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N